Hoppa till sidans innehåll

Antagning till höstens kurser

22 MAJ 2017 15:29
Vi tog beslutet att öppna upp för paranmälan igen till höstens kurser.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2017 20:15

I onsdags hade styrelsen möte, vi diskuterade hur vi skulle göra med antagningen till höstens kurser till steg 3 och 4. Det hade inkommit mail och meddelanden till styrelsen om missnöjet med singelsnmälan. Det har även framförts åsikter om det under terminen som gått.

Meningen med paranmälan är just att man som par ska kunna gå en kurs tillsammans. Den möjligheten riskerar att försvinna vid singelanmälan, eftersom en i paret kanske inte kommer med. Meningen är alltså inte att man ska para ihop sig med någon för att garantera sig en plats på kursen. Det gör att många som inte hittat någon att anmäla sig med inte kommer med.

Vi tog beslutet att öppna upp för paranmälan igen till höstens kurser. Eftersom kurserna är avslutade så visste kursledarna inte om det nya beslutet.

Det här är en fråga vi i klubben behöver reda ut, hur vi ska göra i framtiden. Tyvärr är det så att hur vi än gör så kommer några att bli besvikna. Har ni förslag så får ni gärna lämna dem här i kommenarerna eller maila This is a mailto link

Önskar er en skön sommar och hoppas att vi ses i höst igen 

Petra Johansson, Ordförande

Skribent: Raluca Arsene
Epost: Adressen Gömd

medlem

anmälan-danskurs

Klicka för att boka Lilla Salen

Postadress:
DK Rockrullarna - Danssport
Box 14023
70014 Örebro

Kontakt:
Tel: 019260090
E-post: This is a mailto link

Se all info